REVIEWS

De klanten van Renova Vloerverwarming

De reviews van onze klanten worden ingevuld op de website van vloerverwarming offertes

18 Jun 2020

10 “We zijn uitermate tevreden met Renova Vloerverwarming

Vanaf het eerste moment dat de offerte binnenkwam en deze ons verraste met de mooie prijs. Tot aan het leggen en aansluiten van de vloerverwarming. Het contact tussentijds verliep vlot en doeltreffend, afspraken werden snel gemaakt. Het was voor ons een spannende ervaring omdat we veel moesten doen aan de vloer om deze te repareren en klaar te maken voor het fresen. Dankzij de service en het advies van Renova is dat helemaal goed gekomen! We hebben uitstekende service ervaren en een mooie kwaliteit geleverd gekregen waar we erg dankbaar voor zijn. Helemaal aan te raden dus!

Service: 10
Kwaliteit: 10
Prijs/Kwaliteit: 10

Groetjes,Paulien

Paulien van der Krift

18 Mar 2020

5,3 “Snel uit de brand geholpen”

Prima gedaan. Snel beschikbaar. Uur prijs > 150 euro is wel erg hoog

Jan-Jacob

16 Mar 2020

8,0 “Snel en professioneel. Vriendelijke monteurs.”

Goed advies en snelle installatie. Vloer nog niet aan gehad i.v.m. droogtijd en lopende werkzaamheden. Ga er vanuit dat alles goed geïnstalleerd is en wij veel plezier gaan hebben van de verwarming.

Ewout

11 Jan 2020

8,7 “Goede service en snel geregeld”

Prettig contact en goed advies gekregen. Alles op korte termijn kunnen organiseren.

Marcel

14 Dec 2019

8,7 “Keurige vloerverwarming gemonteerd”

We zijn goed geïnformeerd over de werkzaamheden zodat we de voorbereiding goed konden doen en de monteur gelijk kon beginnen. We hadden geluk dat alles op zo'n korte termijn gerealiseerd kon worden. Erg blij mee gezien de strakke planning van ons. Het ligt er keurig in en netjes aangesmeerd. Keurig gedaan door Djordy van Renova vloerverwarming Etten Leur

Henry

10 Dec 2019

8 “Ze moeten nog beginnen" 

Snelle en correcte reactie

John

13 Jul 2019

10 “Goede service, snel en efficient, kortom vakwerk" 

Perfecte installatie, en vriendelijke afhandeling

Joost

02 Jul 2019

10 “Goed bedrijf, komen de gamakte afspraken na." 

Alle afspraken nagekomen. Min puntje was de haperende frees maschine wat tot ergenis van de monteur leidde. Koste meer tijd. Desondanks een bedrijf voor aanbeveling.

F

09 Jun 2019

2,7 “Teleurstellende ervaring met Renova" 

We hebben via homedeal een offerte verzoek gedaan voor op een houten ondervloer: offerte was voor frezen, wat niet kan in houten vloer. De vraag voor 2 verdiepingen leverde in eerste instantie steeds maar 1 verdieping op de offerte op. De tijdsinschatting voor een dag om te leggen bleek toen om 1 verdieping te gaan, waardoor er onvoldoende tijd was gepland. De monteur was te laat voor advies afspraak, wilde zo veel mogelijk werk uitbesteden en heeft geen afspraken gemaakt en geen bon achtergelaten. Uiteindelijke bon niet conform afspraken aanvraag. Pas een uur nadat ze uiterlijk een reactie wilden kregen we de offerte. Leggers waren te laat, en hebben de verdelers veel te dicht bij de aansluitingen geplaatst. Ze maakten de aansluiting niet zelf. Loodgieter moest de cv ketel verhogen en nog een klep toevoegen om te kunnen aansluiten. De communicatie is indirect en vaag. Pizzadozen terugvinden in achtergelaten afval een kers op de taart. Nooit weer, en we raden iedereen Renova af.

Illy

13 Feb 2019

10 “Top bedrijf!" 

Zeer goede, deskundige, meedenkende, aardige en behulpzame personeel. Heldere afspraken en communicatie, geen addertjes onder het gras. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Qua prijs een van de goedkoopste. Daarnaast ook mijn vloer laten egaliseren door Renova. Ik ben heel tevreden.

Brugman

1 / 3

Please reload

OFFERTE BEREKENEN

U kunt geheel vrijblijvend een offerte laten berekenen. Stuur ons een bericht!

Als u de offerte wilt omzetten in een opdracht, neem dan telefonisch contact met ons op. We plannen samen met u een afspraak in, om vooraf bij u langs te komen. 

Graag willen we de situatie ter plaatse bekijken, zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Wij vragen geen reiskosten of vooruitbetalingen.

Lees wat onze klanten over het team Renova Vloerverwarming zeggen.

VACATURE

Wij zijn op zoek!

Ben jij een klantgerichte monteur, enthousiast en collegiaal.
Heb je ervaring in de installatietechniek?
Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs.

Onze Service

Openingstijden

Maandag - Donderdag

08.00 uur - 16.30 uur
 

Vrijdag - Gesloten

Contact 

Vosdonk 39 L2
4879 NC Etten-Leur (
Noord-Brabant)

Telefoon: + 31 765329294

info@renovavloerverwarming.nl

Btw nummer: NL857488636B01

Kvk: 68537603

Wij dragen Stichting Veilig Onderwijs een warm hart toe.

© Copyright 2018-2020 Renova Vloerverwarming door To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Hoewel deze site met grote zorgvuldigheid is samengesteld kunnen er geen rechten aan worden ontleend.