REVIEWS

De klanten van Renova Vloerverwarming

De reviews van onze klanten worden ingevuld op de website van vloerverwarming offertes

13 Jul 2019

10 “Goede service, snel en efficient, kortom vakwerk" 

Perfecte installatie, en vriendelijke afhandeling

Joost

02 Jul 2019

10 “Goed bedrijf, komen de gamakte afspraken na." 

Alle afspraken nagekomen. Min puntje was de haperende frees maschine wat tot ergenis van de monteur leidde. Koste meer tijd. Desondanks een bedrijf voor aanbeveling.

F

09 Jun 2019

2,7 “Teleurstellende ervaring met Renova" 

We hebben via homedeal een offerte verzoek gedaan voor op een houten ondervloer: offerte was voor frezen, wat niet kan in houten vloer. De vraag voor 2 verdiepingen leverde in eerste instantie steeds maar 1 verdieping op de offerte op. De tijdsinschatting voor een dag om te leggen bleek toen om 1 verdieping te gaan, waardoor er onvoldoende tijd was gepland. De monteur was te laat voor advies afspraak, wilde zo veel mogelijk werk uitbesteden en heeft geen afspraken gemaakt en geen bon achtergelaten. Uiteindelijke bon niet conform afspraken aanvraag. Pas een uur nadat ze uiterlijk een reactie wilden kregen we de offerte. Leggers waren te laat, en hebben de verdelers veel te dicht bij de aansluitingen geplaatst. Ze maakten de aansluiting niet zelf. Loodgieter moest de cv ketel verhogen en nog een klep toevoegen om te kunnen aansluiten. De communicatie is indirect en vaag. Pizzadozen terugvinden in achtergelaten afval een kers op de taart. Nooit weer, en we raden iedereen Renova af.

Illy

13 Feb 2019

10 “Top bedrijf!" 

Zeer goede, deskundige, meedenkende, aardige en behulpzame personeel. Heldere afspraken en communicatie, geen addertjes onder het gras. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Qua prijs een van de goedkoopste. Daarnaast ook mijn vloer laten egaliseren door Renova. Ik ben heel tevreden.

Brugman

26 Sep 2018

10 “Vanaf het offertemoment al een goed gevoel." 

Ik ontving een duidelijke overzichtelijke offerte, antwoorden op mijn vragen. Snelle levering, vakkundig personeel, keurig afgewerkt.

M

12 Sep 2018

9,3 “Klantgericht bedrijf” 

Professioneel en zeer klantgericht bedrijf dat afspraken nakomt en met je meedenkt. De service is werkelijk uitstekend. We hadden wat problemen met ons verbouwingsschema, maar Renova was erg flexibel en zo haalden we toch onze planning. We werden heel vriendelijk te woord gestaan. Het afgeleverde werk is netjes, en de stofoverlast viel reuze mee. Ik zou ze weer inschakelen.

Marcel

18 Aug 2018

10,0 “Renova is vakmanschap, kwaliteit en service in één” 

Onze ervaring met Renova is een prima ervaring. Ze bieden goed vakmanschap en materialen voor een keurige prijs. Ook hun monteurs zijn flexibel en geven goede adviezen en info. Wij zullen ze dan ook bij onze klanten aanbevelen. MVG A-M alg. Dienstverlening

Cees

31 Jul 2018

10,0 “Super service” 

Echt van begin tot eind geweldige service gekregen goede prijs kwaliteit verhouding en zelfs na een fout van ons zelf, werd/word dit onder service opgelost !!

Jurre

02 Jul 2018

7,3 “Goede service, vriendelijk, summiere aftercare” 

Goede service verricht door vriendelijk en hardwerkend personeel. Helaas is er niet echt sprake van nazorg. Bij de opstart van de vloerverwarming kan je wel met het hoofdkantoor bellen echter is een bezoek op locatie beter. Na vele pogingen werkt de vloerverwarming naar behoren.

Patrick

29 May 2018

9,3 “Mijn vloer is nu al een plaatje om te zien" 

De kwaliteit is uitmuntend, goede spullen en goede kwaliteit. De service is goed, goede feedback. De prijs is goed in verhouding tot de kwaliteit.

Siegried

1 / 3

Please reload

DIRECT OFFERTE BEREKENEN

U kunt per direct, geheel vrijblijvend een offerte berekenen.

Na in het invullen van uw gegevens, ontvangt u direct via e-mail een uitgebreide offerte en ziet u gelijk de prijsberekening in beeld.

 

Als u de offerte wilt omzetten in een opdracht, neem dan telefonisch contact met ons op. We plannen samen met u een afspraak in, om vooraf bij u langs te komen. 

Graag willen we de situatie ter plaatse bekijken, zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Wij vragen geen reiskosten of vooruitbetalingen.

Lees wat onze klanten over het team Renova Vloerverwarming zeggen.

Onze Service

Wij dragen Stichting Veilig Onderwijs een warm hart toe.

Openingstijden

Maandag - Donderdag

08.00 uur - 16.30 uur
 

Vrijdag - Gesloten

Contact 

Vosdonk 39 L2
4879 NC Etten-Leur (
Noord-Brabant)

Telefoon: + 31 765329294

info@renovavloerverwarming.nl

© Copyright 2018-2019 Renova Vloerverwarming door To Assist, Grenzeloze Dienstverlening
Hoewel deze site met grote zorgvuldigheid is samengesteld kunnen er geen rechten aan worden ontleend.